Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw AgroCares portal

24/7 nutriëntendata managen

24/7 nutriëntendata managen, trends volgen en meer inzicht vergaren in nutriëntendata: een nieuw portal van AgroCares maakt het mogelijk. Het AgroCares Web Portal geeft klanten 24/7 toegang tot hun data die verzameld is met de AgroCares Scanner of de AgroCares Lab-in-a-Box voor veevoer en bodemanalyse. 

Het portal heeft een aantal belangrijke voordelen voor klanten van AgroCares. De ontwikkelaars: "Het geeft hen 24/7 toegang tot alle gegevens die verzameld en gegenereerd worden door de applicaties voor bodem- en veevoeranalyses. Dit biedt klanten uitstekende mogelijkheden voor datamining, zoals het beheer van historische gegevens, het volgen van de prestaties van adviseurs en klanten en natuurlijk het spotten van trends -lokaal en in de loop van de tijd-. Klanten hebben bovendien altijd digitale back-ups beschikbaar van al hun gegevens."
 
Dashboard, klantenoverzicht en orderoverzicht
Het AgroCares Portal bestaat uit drie verschillende componenten: een dashboard, een klantenoverzicht en een orderoverzicht.
 
Het dashboard geeft een helder inzicht in alle orders van klanten, de belangrijkste  gewassen die verbouwd worden op grond die is geanalyseerd met  Scanners en/of Lab-in-a-Box en de locatie waar de scan is gemaakt.
 


Het klantenoverzicht geeft een overzicht van alle klanten waarvoor nutriëntenanalyses zijn gemaakt. Het is mogelijk om naar klanten te zoeken, nieuwe klanten toe te voegen en klantinformatie te bewerken. De scanlocatie van de velden kan ook per klant worden bekeken.

Via orderoverzicht is het mogelijk om te filteren op ID, het apparaat waarop ze zijn gemaakt en hun huidige status. Een rapport met alle gegevens van een bepaalde tijdsperiode, bijvoorbeeld de laatste maand, kan gegenereerd worden en is te downloaden als pdf of te exporteren naar een Excel bestand. 
 
Henri Hekman, AgroCares CEO: “Er is een toenemende vraag van klanten die werken met onze agronomische oplossingen om meer inzicht te krijgen in hoe hun klanten het doen en hoe gewassen verbeteren. Klanten willen de resultaten van de analyses en tests monitoren en analyseren. Daarom hebben we deze nieuwe portal gemaakt. Niet alleen is het AgroCares Web Portal eenvoudig te gebruiken; het biedt hen daarnaast een manier om precies die inzichten te verkrijgen waarnaar ze op zoek zijn."
 
Beschikbaarheid van het Portal
Het Portal is beschikbaar voor klanten die Lab-in-a-Box (LiaB) -services gebruiken en voor gebruikers met één of meerdere scanners. Klanten die gebruikmaken van een white label app, of service en smartphone-apps die op maat zijn gemaakt, hebben toegang tot hun eigen portal. AgroCares is van plan de functionaliteit van het portal continu verder uit te breiden.

Voor meer informatie:
AgroCares

 

Publicatiedatum: