Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Roert maart weer zijn staart en wat betekent dat voor het kasklimaat?

Special Klimaat van start

Tholen - Vanaf vandaag hebben we op onze tuinbouwnieuwsbrieven een Special Klimaat. Dat betekent dat we op Groentennieuws, BPnieuws en de internationale nieuwsbrieven FloralDaily en HortiDaily extra aandacht besteden aan klimaat in de kas. 

Klimaat
Het onderwerp klimaat is breed. Klimaatcontrole is een essentieel onderdeel van de glastuinbouw. De kleinste wijzigingen in het klimaat hebben grote invloed op het verloop van de teelt. Bedrijven in de sector werken aan hoog geïsoleerde kassen, schermmaterialen en precieze belichtingsstrategieën om volledige controle over het klimaat te krijgen. Ook onderzoekers hier volop mee bezig. Vanuit bijvoorbeeld Wageningen University & Research wordt er gewerkt aan wandelende meetboxen, luchtbehandelingskasten en simulaties voor de optimale CO2-dosering.

Special
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan het klimaat - en voor toeleveranciers een mooie kans om lezers uit diverse sectoren en landen te bereiken.

Dus mocht je als bedrijf een nieuw product hebben of iets met de sector willen delen op het gebied van klimaat, laat het ons weten. Een persbericht kun je insturen naar tuinbouw@agf.nl. Je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. 

Uiteraard is deze Special ook een mooie kans om een maand lang in de spotlights te staan met behulp van een banner binnen deze special. Neem contact op met de redactie om je hierover te laten informeren.

 

Publicatiedatum: