Uitbreiding areaal voor zoete minipepers

Omdat de consument DulceFina-pepers positief heeft ontvangen, heeft Bailey Farms, een teler van speciale pepers in de Verenigde Staten, aangekondigd dat het zijn areaal voor zoete pepers gaat uitbreiden.

Het bedrijf beschrijft de nieuwe DulceFina - die in 2018 werd geïntroduceerd - als felgekleurd, zoet smakend, knapperig, hapklaar en met een knapperige textuur.

"Uit feedback van onze onderzoeks- en retailpartner is gebleken dat er een groeiende trend is binnen de categorie peper onder consumenten die op zoek zijn naar een opvallende snackpeper van hoge kwaliteit", zei Randy Bailey, president van Bailey Farms. "Vorig jaar hebben we dit gevalideerd met een pilot en 2019 wordt het jaar waarin we het areaal uitbreiden om aan de vraag van de consument te voldoen."

Volgens Bailey Farms gaven de consument bij smaaktesten met gele en oranje zoete minipepers de voorkeur aan DulceFina. Ze voegden daaraan toe dat consumenten het woord 'zoet' het meest gebruikten om hun smaak te beschrijven, met DulceFina-pepers met een gemiddeld hogere Brix-waarde dan de gele en oranje zoete minipepers.

DulceFina is het hele jaar door beschikbaar en wordt los verpakt en in zakken van 340 gram. 

Voor meer informatie:
Jen Velasquez
Ph: +1 (813) 380-8411
jen@goldensunmarketing.com
www.baileyfarmsinc.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven