Van der Valk Ridderkerk kiest voor uitbreiding op Nieuw Reijerwaard

Freek van der Valk, directeur van Van der Valk Ridderkerk, heeft deze week de koopovereenkomst getekend voor 1,9 hectare bouwgrond op Nieuw Reijerwaard, onderdeel van Dutch Fresh Port. Met de aankoop wil hij extra parkeerruimte voor zijn hotel realiseren. Daarnaast heeft hij plannen voor uitbreiding van het hotel met extra kamers en sportfaciliteiten.


Van links naar rechts Freek van der Valk van Van der Valk Ridderkerk, Tanja de Jonge (voorzitter GRNR) en Henk van Os (lid dagelijks bestuur GRNR).

Van der Valk Ridderkerk wordt drukbezocht en kan de extra ruimte daarom goed gebruiken. Freek van der Valk: “Aan de voorkant van het terrein breiden we uit met parkeerplaatsen. Dat doen we in eerste instantie ook aan de achterkant van het terrein, maar daar houden we ruimte om het gebouw uit te breiden in de toekomst.”

Tanja de Jonge: “Van der Valk grenst aan de af- en oprit van de A15 en aan de Verbindingsweg, dat is een zichtbare plek voor iedereen die het gebied bezoekt. We zijn blij met deze entree van het gebied, die heel goed past in wat we met Nieuw Reijerwaard en Dutch Fresh Port willen uitstralen.”


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven