Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuw bedrijf PRONC Art Objects gepresenteerd

Van buisrail tot pronkstuk

Tholen - Per 1 januari is PRONC Art Objects BV gestart. Dit nieuwe bedrijf, dat voorkomt uit Therm-Control, maakt van gebogen stalen buizen allerlei objecten, al dan niet kunstzinnig, om bedrijven, accommodaties en festiviteiten te verfraaien en uitstraling te geven. Op de HortiContact, vorige week in Gorinchem, presenteerde het bedrijf zichzelf voor het eerst aan het grote publiek.


Twee van de drie initiatiefnemers Dik Ton en John van Hagen (niet op de foto is Martin Looije)

Therm-Control in gespecialiseerd in het buigen en walsen van buizen. Dat heeft 1001 praktische toepassingen, maar met een beetje creativiteit en technisch vernuft kunnen er ook kunstwerkjes mee gemaakt worden, zo weten de heren ondernemers John van Hagen, Dik Ton en Martin Looije al jaren.

Op de HortiContact presenteerde men een aantal ideeën en concrete voorbeelden. Zo was in de stand deze tomaat van ca. 1 meter doorsnee te bewonderen, maar konden de bezoekers buiten een 3 meter hoog exemplaar bewonderen. Een dergelijk kunstwerk zal niet misstaan bij een een tomatenkweker voor de deur, zo is het idee, en kan een mooi uithangbord zijn.

"Doelgroepen zijn behalve kwekerijen ook horeca, gemeenten, sportaccommodaties en alle bedrijven die een eyecatcher kunnen gebruiken in hun tuin, op de parkeerplaats of binnen in de hal of op kantoor", vertelt Dik. De constructie kan verzinkt en gepoedercoat worden afgeleverd.

Op de foto's zijn voorbeelden te zien, maar in overleg met de klant kunnen tal van andere vormen en ontworpen gemaakt worden.

Voor meer informatie:
PRONC Art Objects
Dik Ton
Stelvenseweg 11
4921 PL Made
M: +31(0)6 51242746
E: info@proncartobjects.nl
www.proncartobjects.nl

Publicatiedatum: