Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Digitaal printen zorgt voor opvallende displays

Omdat telers van producten meer impact willen maken met verpakkingen en displays, is een aantal verpakkingsbedrijven gaan innoveren om in te springen op die behoefte. Warren Packaging uit Ontario (Californië) is gespecialiseerd in op maat gemaakte etiketten, golfkartonnen dozen en vouwdozen voor de AGF-sector. Ze hebben onlangs digitaal printen in hun dienstenpakket opgenomen, waarvan ze zeggen dat ze grafisch gezien van betere kwaliteit zijn en tevens kosteneffectief.

"Warren Packaging heeft in de afgelopen twee jaar digitaal drukwerk geïntroduceerd op golfkartonverpakkingen en displays aan de AGF-sector in Midden- en Zuid-Californië", aldus Mike Dittenber van Warren Packaging. "Digitaal printen op golfkarton levert afbeeldingen van hoge kwaliteit en kostenbesparingen op in vergelijking met vergelijkbare printkwaliteit zoals litho label. Het proces elimineert printplaat- of wisselkosten bij het uitvoeren van meerdere versies of bij het updaten van het artwork. Bij kleine hoeveelheden zijn er geen tooling kosten."

Digitaal printen op meerdere soorten verpakkingen
Hoewel golfkartonnen verpakkingen en display-dozen goed geschikt zijn voor digitaal printen, liet Dittenber weten dat het bedrijf ook digitaal drukwerk heeft toegepast op andere soorten verpakkingen, van verschillende maten en materialen, eraan toevoegend dat Warren Packaging heeft geïnvesteerd in machines die geschikt zijn voor dit brede scala aan producten.

"We zijn een partnerschap aangegaan met verschillende telers, verpakkers en distributeurs van projecten op het gebied van bijvoorbeeld digitaal geprinte gegolfde retaildisplays, retaildozen en -trays, expo-displays en clamshell- en PLU-labels", zei hij.

"We zijn in staat om het eerste ontwerp te maken en wijzigingen aan te brengen in de structuur of graphics waar nodig. Onze capaciteit is vrijwel onbeperkt omdat we zowel lage als hoge volumes aankunnen, evenals grote dozen en displays. Bovendien hebben we de mogelijkheid om op meerdere substraten en karton af te drukken."

Sun Pacific, de producent van Cuties mandarijnen, liet weten dat de producten voldeden aan de behoeften van het bedrijf toen ze een nieuw retaildisplay introduceerden. "Cuties introduceerde dit seizoen een Snacking Station om de impulsverkoop te ondersteunen als resultaat van de presentatie van ons fruit op een secundaire locatie", zei Kate Reeb van Sun Pacific.

"In samenwerking met Warren Packaging wilden we een opvallend display ontwerpen dat de aandacht van de shopper trekt, waar gemakkelijk uit te pakken valt, dat veel producten bevat en structureel sterk is. Warrens resultaat voldeed al onze doelstellingen, vooral de levendigheid van de kleuren. Hun digitale drukproces overtrof mijn verwachtingen."

Voorbeelden van producten van Warren Packaging

Sterke vraag stimuleert vooruitgang sector
Zoals gezegd betekent het productielandschap dat meer bedrijven willen werken aan retaildisplays, evenals aan de verpakking zelf. Volgens Warren Packaging leidt dit tot een hogere vraag. Het betekent ook dat er voortdurend behoefte is aan innovatie.

"De vraag neemt voortdurend toe naarmate de productmarkt competitiever wordt en bedrijven zoeken naar alternatieven voor branding om hun product te laten opvallen in de winkelruimte", aldus Dittenber. "De toekomstige ontwikkelingen van digitaal printen zullen waarschijnlijk een snellere afdruksnelheid omvatten, evenals lagere prijzen naarmate de uitrusting en het gebruik steeds gebruikelijker worden, en de mogelijkheid om verschillende coatings aan te brengen."

Dan Acevado van Greenfruit Avocados zei dat hun bedrijf baat heeft gehad bij het gebruik van de digitale druk die Warren Packaging bood voor hun displays voor de detailhandel en beurzen. "Het team van Warren Packaging begreep onze behoeften buitengewoon goed", zei hij. "Warren Packaging heeft ons ook geholpen met opvallende en functionele beursdisplays. Ze leveren niet alleen hoogwaardige producten, het is ook een geweldig team om mee te werken."

Momenteel levert Warren Packaging vooral in Midden- en Zuid-Californië, maar verzenden naar de rest van de Verenigde Staten is ook mogelijk.

Voor meer informatie:
Mike Dittenber
Warren Packaging
+1 (909) 923-0613
mike@warrenpkg.com
www.warrenpkg.com

Publicatiedatum: