Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Brandon Gottsacker, Superior Fresh:

"De wetenschap beheert deze faciliteit"

Bladgroenten en verse Atlantische zalm. Voeg er een schijfje citroen aan toe en het is de perfecte maaltijd tijdens een picknick. Deze twee elementen zijn ook de basis voor het grootste aquaponics-systeem ter wereld, dat zich in Hixton, Wisconsin, bevindt.

In een kas van 123.000 vierkante meter telen ze jaarlijks 1,8 miljoen pond bladgroen in hartje winter. De visproductie levert 16.000 pond per jaar op. In deze video legt Brandon Gottsacker, directeur van het bedrijf, uit hoe het allemaal werkt en hij vertelt ook dat ze momenteel de laatste hand leggen aan hun fase 2-kas die de jaarlijkse opbrengst van bladgroenten zal verdubbelen.

Voor meer informatie:
Superior Fresh
W15506 Superior Fresh Drive
Hixton, WI 54635​
info@superiorfresh.com
www.superiorfresh.com 

Publicatiedatum: