Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Faillissement Peter Hendriks Horst BV uitgesproken

Tholen - Gisteren werd het faillissement uitgesproken over Peter Hendriks Horst BV. "Het verlies van afgelopen jaar was te groot om verder te gaan", vertelt Peter Hendriks, die al ruim 35 jaar actief is in de AGF-branche. Het faillissement treft zowel de handels- en commissietak als het op- en overslag en transport.

Hendriks richtte zich al jaren op het transport in Nederland en Belgiƫ en had in de zomer 26 eigen auto's op de weg, aangevuld met charters. Afgelopen najaar sprak hij op deze site zijn verontwaardiging al uit over de toegenomen filekosten. "Je spreekt dagelijks over 100 euro per auto. Dat komt op jaarbasis uit op extra kosten van meer dan een ton."

"De zaak failliet laten gaan, was helaas de enige optie. We zijn momenteel ons wel aan het beraden of we een doorstart kunnen maken. Daarvoor zijn de onderhandelingen nu gaande".