Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Primoris Belgium verwelkomt nieuwe directeur

Sinds 11 februari heeft Primoris Belgium een nieuwe directeur, namelijk Dr. Lies Vanhee. Zij neemt de leiding over van Dr. Ir. Carine De Clercq, die als directeur van de Primoris holding zich zal focussen op de ontwikkeling van de Primoris groep.

Nieuwe directeur logische stap in groei activiteiten Primoris
Sinds de oprichting van het onafhankelijk labo in 2001, toen nog onder de naam Fytolab, stond mevr. Carine De Clercq aan het hoofd van Primoris Belgium. In 18 jaar tijd zijn de activiteiten van het laboratorium enorm uitgebreid en gaat de ondersteuning van Primoris wereldwijd met o.a. de oprichting van labo’s in Bulgarije, Colombia en Costa Rica. Eveneens werd in 2015 de Primoris holding onder de doopvont gehouden. Als general manager heeft mevr. De Clercq deze groei vanop de eerste rij meegemaakt: “Primoris is de voorbije jaren uitgegroeid tot een wereldspeler die bijdraagt tot de verbetering van de voedselveiligheid, productkwaliteit en duurzaamheid. Met de komst van Lies Vanhee bij Primoris Belgium zal ik mezelf voor 100% kunnen engageren om de missie van de Primoris holding dag na dag waar te maken.”
Dr. Lies Vanhee heeft als business unit manager en hoofd labo van een farmaceutisch laboratorium de nodige bagage opgebouwd die haar bij Primoris Belgium zeker van pas zullen komen: “Ik kijk er enorm naar uit om, samen met het team en bestuur, Primoris Belgium verder vorm te geven. In deze uitdagende tijden willen wij als analytisch labo de betrouwbare partner voor onze klanten blijven.”

Voor meer informatie:
Primoris
Technologiepark 2/3
9052 Zwijnaarde
+32(0)933 010 10 
info@primoris-lab.com 
www.primoris-lab.com 

Publicatiedatum: