Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Verkiezingsdebat Noord-Holland Provinciale Statenverkiezingen

Stemmen voor actuele thema's zoals biodiversiteit, bodemdaling en energietransitie

Vandaag organiseren verschillende agrarische partners in Noord-Holland een groot verkiezingsdebat rond de Provinciale Statenverkiezingen. Benieuwd naar de plannen die de politieke partijen hebben voor de agrarische sector? Kom dan naar het verkiezingsdebat in Alkmaar.
 
Op 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschapsverkiezingen. Als u stemt, bepaalt u samen met andere kiezers welke partijen en personen in de Provinciale Staten en in het algemeen bestuur van uw waterschap komen.

Voor u als agrarisch ondernemer is dit belangrijk. Actuele zaken in Noord-Holland op het gebied van land- en tuinbouw zijn onder andere biodiversiteit, bodemdaling, energietransitie en klimaat.

Onder leiding van Anouschka Laheij worden zes lijsttrekkers van de grootste partijen in Noord-Holland (D’66, VVD, PvdA, CDA, GL, SP) uitgedaagd antwoord te geven op een aantal scherpe stellingen, opgesteld door de  agrarische sector. Welke plannen hebben de politieke partijen voor de agrarische sector en wilt u hier alles over te weten komen? 

Aanmelden kan via www.pslandelijknh2019.nl

Bron: Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven