Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kennis over groenten en fruit onvoldoende bij bezoeker Huishoudbeurs

Bezoekers van de huishoudbeurs zoeken regelmatig informatie over groenten en fruit. Dat blijkt uit een enquête van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF).

Ruim de helft zoekt naar recepten, een kwart zoekt naar informatie over bewaren en een derde naar informatie over bereiden. Toch bewaart ruim 40% van de respondenten tomaten nog in de koelkast en kan slechts 24% een knolraap van een koolraap onderscheiden.

Het lijkt er dus op dat er behoefte is aan een betrouwbare, onafhankelijke bron over groenten en fruit . Om deze reden zet het NAGF in op nog beter gebruik van de online encyclopedie Veggipedia.

Daarom staat het NAGF deze week op de huishoudbeurs met de Veggipedia Markt. Hier kunnen bezoekers lekkere groentenhapjes proeven en meer informatie krijgen over groenten en fruit. Leden van GroentenFruit Huis leveren hiervoor de mooie versproducten. Ook worden er enquêtes gehouden onder het publiek. In de eerste drie dagen hebben al 425 mensen deze enquête ingevuld.

De Huishoudbeurs vindt nog plaats t/m zondag 24 februari. Veggipedia Markt Hal 7, stand 270.  

Voor meer informatie:
NAGF
Kim van Luijk
0657435385
info@nagf.nl 

Publicatiedatum: