Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Distributieovereenkomst voor biologische fungicide

Certis Europe B.V. en het Portugese bedrijf CEV SA zijn een distributie- en verkoopovereenkomst aangegaan voor de EU en andere gespecificeerde landen voor het biologisch fungicide Problad, met uitzondering van Portugal.

Problad is gebaseerd op een natuurlijk voorkomende actieve stof van Lupine-zaden. Het product is werkzaam tegen Botrytis en echte meeldauw in wijnstokken, druiven, tomaten en aardbeien en Monilia in steenfruit. De verwachtte EU-goedkeuring voor Problad is begin 2021, gevolgd door nationale registraties en verkopen vanaf 2022 o.a. in Nederland.

In Nederland heeft Certis met 14 producten het grootste pakket van Biorationals. Dit betekent ongeveer 12% van haar portfolio in het afgelopen jaar. De Problad licentieovereenkomst is voor Certis een belangrijke stap in de ambitieuze doelstelling om 25% Biorationals in haar portfolio binnen 5 jaar te realiseren.


Voor meer informatie:
Certis Europe
www.certiseurope.com
Publicatiedatum: