Een incident komt altijd onverwacht. Als u niet daadkrachtig en adequaat reageert, kan een incident ontaarden in een crisis. De reputatie van uw organisatie kan daarbij blijvend schade oplopen. Hoewel elke crisis uniek is, blijkt dat een goede voorbereiding de impact van een crisis kan beperken.De ééndaagse training Crisismanagement voor de Feed & Food professional op 21 maart 2019 van de Agri Food Academy biedt u en uw organisatie een basis van waaruit u snel en strategisch kunt handelen in een tijd die gekenmerkt wordt door hectiek. De training is speciaal ontwikkeld voor de agrosectoren met actuele praktijkvoorbeelden (wat leren we van de fipronil crisis) en experts als docenten. De middag bestaat uit een crisissimulatie. U ervaart aan den lijve wat er allemaal op u afkomt en hoe een situatie snel kan veranderen. Slaagt u er in om snel een crisisdiagnose te doen en strategische uitgangspunten te formuleren? Welke praktische stappen zet u als eerste en heeft u de informatie daarvoor paraat? U zult zien dat u – ondanks het uitzonderlijke karakter van een crisis – hiermee toch regie kunt voeren. Kijk hier voor meer informatie en om u aan te melden.
Informatie over de training
Training Crisismanagement voor de Feed& Food professional: van handboek naar praktijk
Datum 21 maart 2019
Locatie Landgoed Avegoor in Ellecom
Tijd 8:30 – 17.00 uur
Programma https://agrifoodacademy.nl/training/training-crisismanagement>