Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BLV:

Nieuwe hybride oplossing in belichting: HPS met LED-tussenbelichting

Door de toevoeging van nieuwe producten aan het assortiment biedt BLV nu een nog completer assortiment assimilatiebelichting: van lampen tot complete armaturen en van HPS of MH tot LED. "Alles uit één bron en perfect op elkaar afgestemd", leggen ze uit.

Op de IPM toonde BLV de nieuwe hybride oplossing: HPS-lampen in combinatie met high performance LED-tussenbelichting. Deze hybride oplossing is ontworpen voor kassen met hogedraadgewassen.

De HPS-armaturen zijn uitgerust met lampen en voedingen die in de BLV-fabrieken in Europa worden geproduceerd. "Het compacte en solide ontwerp gaat gepaard met hoge PAR-waarden en spectra voor optimale plantengroei. Dankzij de open reflector is er een eenvoudige warmtedissipatie die de levensduur van de lamp verlengt. Dit kan direct worden vertaald in een vermindering van onderhouds- en vervangingskosten."

De LED-tussenbelichtingsarmaturen zijn verkrijgbaar in verschillende spectra, aangepast aan de behoeften van het gewas. Het passief gekoelde armatuur is ontworpen om zowel de efficiëntie als de homogeniteit en absorptie van het licht door de planten te optimaliseren. De behuizing van geanodiseerd aluminium is niet corrosief en geclassificeerd met een beschermingsklasse IP66. Door de doorvoerbedrading is het eenvoudig om het in een ononderbroken lijn langs de rijen planten te installeren.

In combinatie met de HPS-lampen is het een hybride oplossing waarmee gerichter kan worden ingegrepen in het productieproces: licht en warmte kunnen immers onafhankelijker worden geregeld, waardoor het klimaat en de belichtingsomstandigheden gemakkelijker kunnen worden aangepast aan jaarronde productie.

Voor meer informatie:
BLV
Muenchener Strasse 10
85643 Steinhoering
Duitsland
www.blv-licht.de

Publicatiedatum: