Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
5 maart: Meet & match docenten en participanten in World Horti Center

Arbeidsmarktkansen voor de Westlandse 'generatie Z' in 2030

Op dinsdagmiddag 5 maart 2019 organiseert Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW) in het kader van 'ISW onderneemt' een bijeenkomst waarin leerlingen de kans krijgen kennis te maken met bedrijven uit de glastuinbouwsector.

ISW onderneemt heeft als doel om onderwijs, het Westlandse bedrijfsleven en de mogelijkheden in de agrarische sector meer en intensiever met elkaar te verbinden. Door leerlingen gedurende haar/zijn schoolloopbaan het Westlandse bedrijfsleven te laten zien en ervaren, komt de praktijk van mogelijkheden en de arbeidspotentie veel beter in beeld bij de doelgroep van de toekomst.

Het is volgens de organisatoren van belang dat docenten weten welke vaardigheden, competenties en profielen nodig zijn op de werkvloer, zodat zij geïnspireerd raken en de opgedane kennis direct kunnen toepassen naar het onderwijsprogramma.

Meet & Match
Onderdeel van dit event is een ‘Meet & Match’, waarbij participanten de gelegenheid hebben om in gesprek te gaan met docenten van ISW. De Meet & Match biedt voor participanten de kans om in een intieme setting docenten - als ambassadeur van de doelgroep van de toekomst - te enthousiasmeren voor de glastuinbouwsector. Met als doel om onderwijs beter aan te sluiten op de arbeidsmogelijkheden. Kennisgeving over de benodigde competenties, profielen en koppeling naar de arbeidsmogelijkheden zijn thema’s die tijdens de sessies aan bod komen.

Programma
14.30 Plenaire sessie (alleen voor docenten)

15.30 Speeddate sessie Meet & Match met het bedrijfsleven (participanten met docenten)

17.00 Borrelen 

Publicatiedatum: