Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wordt stoere AGF'ster de nieuwe Miss Gelderland?

Amber van Meerveld (21), dochter van de Zaltbommelse markthandelaar Martin van Meerveld, doet mee aan de verkiezing van Miss Beauty Gelderland. Ze is inmiddels doorgedrongen tot de finale. Amber is bekend in Zaltbommel en omgeving omdat ze haar vader op zaterdag meehelpt en voor vernieuwing bij de al ruim 100 jaar bestaande onderneming zorgt. Zij verzorgt wekelijks recepten die je als verspakket kunt bestellen via Facebook en op de markt af kan halen. 


Amber poseert voor de Miss verkiezing, foto Martin van den Tweel/ Tweel Light Zone

Hoewel ze weinig tijd heeft om in de schijnwerpers te staan naast haar opleiding als mondhygiëniste en werk op de markt, werd ze door haar omgeving gestimuleerd om mee te doen aan de selectie.

Om de Gelderse verkiezing te winnen, moet Amber publieksstemmen verzamelen. Fans kunnen voor 1,10 euro een sms'je sturen naar 3010 met de tekst 'Poll Gelderland Amber'. Als Amber de Gelderse verkiezing wint, kan ze door naar de landelijke ronde. Haar eerste zorg is dan waar ze oogschaduw vandaan moet halen, schrijft de plaatselijke krant Het Kontakt. "Lenen van mama of misschien toch wat kopen. Bij de voorronde waren de meeste meiden uitgebreid opgemaakt. Ik had alleen nog even snel mascara opgedaan in de auto. Dat ik ben uitgekozen, laat wel zien dat de missverkiezing veel meer gaat om je uitstraling. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ben niet verlegen, dat is blijkbaar een pluspunt."

Bron: Het Kontakt, Miss Beauty Nederlands

Publicatiedatum: