Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jos Veugen, Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV

"Voldoende plaats voor onze groeiende club mensen"

Tholen - Na 21 jaar gevestigd te zijn aan de Pannenweg in Nederweert heeft Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV vorige week intrek genomen in een gloednieuw pand. Ver hoefden de verhuizers niet te sjouwen, het nieuwe pand bevindt zich aan de Platinastraat, nog geen vijf minuten verderop.

“Het werd echt een beetje te krap”, vertelt Jos Veugen. “De nieuwe locatie is grofweg vier keer zo groot als ons oude pand. Daardoor zijn we in staat meer te produceren en meer voorraad op te slaan, waardoor we onze productie nog efficiënter kunnen maken. We hopen nu sneller te kunnen leveren tegen een scherpere prijs.”

Jos is erg te spreken over het nieuwe bedrijfspand. “We hebben alles precies zo kunnen maken als we wilden en het biedt ook voldoende plaats voor de groeiende club mensen. Inmiddels zijn we met zeventien en ieder jaar neemt het aantal toe.”

Frans Veugen Bedrijfshygiëne levert vernevelapparatuur zoals de powerfogger en de halofog aan de glastuinbouwprojecten in binnen- en buitenland. “40 procent van onze productie gaat de grens over. Niet alleen naar België en Duitsland, maar ook naar Canada, Amerika, Rusland en bijvoorbeeld Azerbeidzjan waar veel gebouwd wordt.” De glastuinbouw is goed voor 40 % van de omzet van Frans Veugen. Daarnaast is het bedrijf onder meer actief in de pluimveehouderij, de voedingsindustrie, aardappelbewaring en transport.

Voor meer informatie:
Frans Veugen Bedrijfshygiëne B.V.
www.fransveugen.nl
Jos Veugen
Platinastraat 9 
6031 TW Nederweert 
T +31 (0) 495 46 01 88
F +31 (0) 495 46 01 86
jos@fransveugen.nl