Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rahim en Serdar Deniz, Deniz Fruit:

"Zowel onze Cash&Carry- als onze exporttak vertonen stijgende lijn"

Tholen - Vestigingen in Rotterdam en Brussel, eigen teelt in Turkije. De firma Deniz Fruit uit Rotterdam heeft in de afgelopen 38 jaar een naam opgebouwd in de internationale AGF-handel. Directeur en oprichter Rahim Deniz geeft leiding aan het familiebedrijf, zoon Serdar is in- en verkoopmanager. Afgelopen week nam het bedrijf voor het eerst als standhouder deel aan de Fruit Logistica.

"We zijn sterk in Turkse handel, maar betrekken ook Nederlands, Spaans en Italiaans, Frans, Belgisch, Grieks en Marokkaans product. In Turkije hebben we ons eigen plantages en ons eigen pakstation. Turkse pepers voeren we jaarrond en in het seizoen betrekken we ook granaatappelen, kweeperen, Sultana-druiven en Santa Maria-peren uit Turkije", vertelt Rahim.


Rahim en Serdar Deniz

Het bedrijf mag supermarkten, groothandels en restaurants door heel Europa tot haar klantenkring rekenen. "We hebben dagelijks een verkoopoppervlakte van 6.000 m2 tot onze beschikking, waarvan 4.500 m2 voor onze cash&carry-afdeling & Export. Voor ons is de cash&carry-afdeling wel degelijk nog een belangrijke tak. Veel klanten vertrekken hier dagelijks met een paar pallets handel in hun bus en vrachtwagen. Daarnaast bezorgen we dagelijks in de omgeving", zegt Serdar.

Ook de exporttak van het bedrijf is groeiende. "Onze belangrijkste exportlanden zijn Duitsland, België, Hongarije, Moldavië, Zweden, Denemarken, Finland, Roemenië en Oekraïne. Tegenwoordig beslaat de export wel 60% van onze handel", vertelt Serdar. Onderscheidend vermogen probeert het handelsbedrijf te zoeken in de kwaliteit en verpakking van de producten.

"Vanaf oktober betrekken we ook snackkomkommers, courgettes en aubergines uit Turkije. We kunnen deze rechtstreeks vanuit Turkije leveren of vanuit Nederland. De opties zijn groot bij ons", besluit Serdar. De deelname aan de Fruit Logistica is hem goed bevallen. "Volgend jaar hopen we hier weer te staan!"

Voor meer informatie:
Rahim en Serdar Deniz
Deniz Fruit BV
Pelsertstraat 15
3044 CH Rotterdam
Tel: +31 10 4373949
info@denizfruit.nl
www.denizfruit.nl