Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

13 februari: How to finance innovation

Op woensdag 13 februari organiseert HortiHeroes in samenwerking met Arnold & Siedsma en Catalyze de Master Track: How to finance innovation. Op deze dag komen diverse bedrijven en sprekers bij elkaar om startups en ondernemers te vertellen hoe je een bedrijf of een goed idee kunt financieren en om hun ervaringen te delen.

Experts, fondsmanagers en ondernemers delen expertise
Veel startups en internationale bedrijven zoeken regelmatig naar geld voor groei en innovatie. Dit is een tijdrovend traject waarbij zaken als waardering, Intellectueel Eigendom en de verschillende mogelijkheden niet altijd even transparant zijn. Daarnaast blijven veel Europese subsidie kansen onbenut. Woensdag 13 februari begint de dag met 1 op 1 sessies waarbij bedrijven waaronder Catalyze, Shift Invest, UNIIQ, BDO en Rabobank uitleg geven over wettelijke bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Verder verloopt de dag met lezingen van meer dan 12 fondsmanagers, experts op gebied van funding en ondernemers die al eerder financiering hebben opgehaald, start-up pitches en uiteraard een netwerkborrel.

Hoogleraar en professor Jan van den Ende aanwezig
Een van de sprekers is professor Jan van den Ende, hij zal de dag openen. De heer van den Ende is professor Management, Technologie en Innovatie op de Hogeschool Rotterdam. Hij zal zijn kennis en visie delen met de bezoekers.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan nog steeds via: https://finance-innovation.eventbrite.nl/ 

Voor meer informatie:
HortiHeroes
www.hortiheroes.com 
info@hortiheroes.com 

Publicatiedatum: