Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Spaans Ministerie van Landbouw certificeert Idai Nature

Certificering voor testbedrijf fytosanitaire producten

Het Spaanse ministerie van Landbouw, Visserij en Voeding heeft de Idai Nature Groep geaccrediteerd voor het uitvoeren van officieel erkende tests (EOR), voor de officiële registratie van fytosanitaire producten.

Het team van onderzoekers en technici van Idai Nature beschikt over ruime ervaring in de uitvoering van deze processen. De tests worden altijd met uiterste wetenschappelijke nauwkeurigheid uitgevoerd. Hierdoor maakte het bedrijf de belangrijkste vorderingen in strategieën voor biocontrole in Spanje.

Idai Nature is er naar eigen zeggen in geslaagd succesvolle natuurlijke oplossingen te creëren en toe te passen. Hiermee is het bedrijf internationaal toonaangevend geworden in de teelt van veilig voedsel.

De accreditatie is het gevolg van de verzoeken van verschillende multinationals en bedrijven in de sector. Volgens deze bedrijven zou de betrouwbaarheid van Idai Nature, als expert in het toepassen van natuurlijke oplossingen en het ontwerpen van strategieën voor biocontrole, aangetoond worden als de verkregen resultaten getest en geaccrediteerd zouden worden. Idai Nature besloot op deze verzoeken in te gaan en op deze manier waarde toe te voegen aan het bedrijf.

Publicatiedatum: