Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nederlands aubergineseizoen van start bij Eminent Food

Het Nederlandse aubergine seizoen van Eminent Food gaat van start. In samenwerking met Kwekerij van Luijk, de aubergineteler van Eminent Food, zijn de eerste Hollandse mini, witte, groene en grafitti aubergines geoogst.


 
Het aubergine-assortiment van Eminent is zeer divers zowel in vorm, kleur, maat en smaak. Kwekerij van Luijk is als teler aangesloten bij Eminent en is gespecialiseerd in de teelt van graffiti, wit, groen en de paarse aubergine. Daarnaast werken de teler en Eminent ook intensief samen aan de specialties binnen het Eminent aubergine assortiment zoals de fiamma, mini (paars, wit en groen), egg-exotics en Aziatische witte en paarse aubergines.
 
Beschikbaarheid
Eminent Food start het Hollandse seizoen met de mini’s, witte, groene en graffiti aubergines uit de Hollandse kas van Kwekerij van Luijk. "We starten het seizoen met een gelimiteerde beschikbaarheid, maar vanaf april tot eind september zijn alle variëteiten uit ons aubergine assortiment van Hollandse bodem volledig beschikbaar." 
 
Nieuw in dit seizoen is dat we de mini aubergines niet alleen los, maar ook verpakt in 200 gram flowpack aanbieden, wit, paars of gemixt. 

De Hollandse aubergines zijn eenvoudig en voordelig te bestellen via de Eminent webshop: www.shop.eminentfood.com   

Voor meer informatie:
Eminent
www.eminentholland.com
info@eminentfood.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven