Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Fresh Attitude

Grote Canadese teler met Nederlandse roots introduceert voorgewassen babysla en salades bij retailers

Het Canadese familiebedrijf Vegpro International introduceert hun meest populaire producten aan West-Canada. Fresh Attitude voorgewassen babysla en salades hebben hun officiële debuut gemaakt in het assortiment van West-Canadese supermarkten en kunnen worden gevonden in de schappen bij grote retailers zoals Walmart, Sobey's/Safeway en Save-on-Foods.

De sla en slamixen worden geteeld in Okanagan Valley in het seizoen, en het hele jaar door lokaal verpakt. Het bedrijf heeft 283 hectare landbouwgrond gekocht in North Okanagan en huurt percelen van nabijgelegen biologische landbouwgrond om verse producten in de winkels in de omgeving te krijgen. Er is ook een gloednieuw modern was- en verpakkingscentrum van 6500 vierkante meter gebouwd in Coldstream (British Columbia).

De producten van Fresh Attitude zijn niet alleen veilige en gezonde opties voor consumenten, maar de werkomgeving van hoge kwaliteit die het bedrijf naar eigen zeggen biedt, creëert bovendien werkgelegenheid voor de gemeenschap.

De familie Van Wilden, met drie generaties teeltervaring, vormt de basis van Vegpro International en begrijpt het belang van het zoveel mogelijk lokaal verpakken.

"We geloven dat de nabijheid van onze plantages en werkzaamheden zich vertaalt in tastbare voordelen voor onze klanten, zoals een groter vermogen om zich aan hun voorraadbehoeften aan te passen", zei Luc Prévost, Executive Vicepresident, Sales and Marketing.

Volgens newswire.ca werd de beslissing om in West-Canada uit te breiden, genomen omdat het bedrijf een mogelijkheid zag om voort te bouwen op zijn verticaal geïntegreerde bedrijfsmodel dat succesvol is gebleken in Oost-Canada en de Verenigde Staten. Fresh Attitude vertegenwoordigt reeds 68% van de National Category groei en is van plan om door te gaan met het introduceren van nieuwe, innovatieve producten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven