Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Plessey lanceert nieuwe lamp op Fruit Logistica

Nieuw Inter Light-systeem met optimale lichtval ook middenin gewas

Plessey heeft de introductie van een nieuwe Hyperion Inter Light aangekondigd. Het Inter Light-armatuur is ontworpen om inter lights  te leveren voor de hoge draadteelt van kasgroenten en kan worden geïnstalleerd in het gewas als aanvulling op de bestaande bovenverlichting.

De Inter Light is geschikt voor gebruik in hybride systemen met HPS- en ledlampen, die de groei van planten en de rijpingssnelheid van vruchten bevorderen. "Met een keuze aan lichtrendementen en efficiëntie voor verschillende groei-omgevingen, biedt de Inter Light ook een brede bundelhoek voor een optimale lichtpenetratie."

Het Inter Light-systeem wordt geleverd met 5 jaar garantie. De installatie is eenvoudig en kosteneffectief met plug-and-play-aansluitingen, serieschakeling van maximaal 20 armaturen en eenvoudige montage op draden die omhoog en omlaag kunnen worden gebracht.

De Inter Light hangt in de overkapping van hoge draadgewassen en zorgt voor licht bij geoptimaliseerde spectrums. Het fungeert tevens als een extra verwarmingsbuis om een hogere opbrengst uit minder energie te halen.

Jonathan Barton, directeur van Grow Lighting bij Plessey: "Het plaatsen van verlichting in de overkapping van hoge draadplanten is een manier om het lichtniveau en de opbrengst te verhogen in kassen die al over aanvullende bovenverlichting beschikken."

Plessey's Hyperion Grow Lights, inclusief het nieuwe Hyperion Inter Light, worden tentoongesteld op de Fruit Logistica in hal 8.1, stand B-10. Het Hyperion Grow Lights-team zal ook aanwezig zijn tijdens HortiContact (19 - 21 februari 2019) en GreenTech (11 - 13 juni 2019).

Voor meer informatie:
Plessey
+44 1752 693000 
sales@plesseysemi.com
plesseysemiconductors.com   

Publicatiedatum: