Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

30 projecten topsector T&U in beeld

De Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen werkt binnen vier innovatiethema's aan versterking van de sector. Een rapport laat zien wat er bereikt is in 30 verschillende projecten.

Sinds 2011 werkt de overheid met ondernemers, onderzoekers en bedrijven samen in negen topsectoren om de Nederlandse economie te versterken. De Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) is een van de negen topsectoren. De topsector werkt in een samenwerkingsverband van ondernemers, kennis- en onderwijsinstellingen en overheid aan innovatie van de sector.

Afbeelding genomen uit het rapport

Innovatiethema's
In een kennis- en innovatieagenda zijn innovatiethema's geformuleerd. Binnen die thema's worden veel projecten met hulp van private investeringen opgezet, in zogenaamde Publiek-Private Samenwerking (PPS). Omdat het bedrijfsleven in projecten investeert, rijst de vraag wat die projecten opleveren. Om antwoord te geven op die vraag heeft de Topsector T&U een rapport 'De oogst van Topsector Tuinbouw& Uitgangsmaterialen' uitgebracht.

Het rapport geeft een impressie van 30 verschillende projecten die zijn uitgevoerd binnen de vier innovatiethema's: Duurzame plantaardige productie, Energie &Water, Consument, Markt & Maatschappij, High Tech & Digitale Transformatie.

bron: Groen Kennisnet


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven