Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Alex Hofstee, Ulma Packaging:

"We zetten ons sterk in om impact van verpakkingen op het milieu te reduceren"

Tijdens de volgende editie van Fruit Logistica in Berlijn zet ULMA Packaging een stap richting duurzame AGF-verpakkingen. "Wekelijks komen over de hele wereld mensen op straat om milieuproblematieken aan te kaarten. Het signaal is duidelijk: het moet anders", vertelt Alex Hofstee.

"Bij ULMA zetten we sterk in om de impact van verpakkingen op het milieu te reduceren. Wij trachten bewust om steeds verder te gaan en verpakkingsoplossingen aan te reiken waarbij de hoeveelheid verpakking beperkt en beter recycleerbaar of composteerbaar is en dit alles zonder in te boeten op kwaliteit, in bescherming van het product en de houdbaarheid ervan. Tijdens Fruit Logistica tonen wij graag enkele van deze duurzame oplossingen."

ULMA Atlanta horizontale flow-wrapper (HFFS)

Kan appelen zonder tray te verpakken en gebruik te maken van composteerbare of BOPP folie. De speciale invoerband respecteert de gevoeligheid van de producten.


ULMA Sienna horizontale flow-wrapper (HFFS)

Kan fruitbakjes verpakken in netjes en geeft de inhoud de nodige zuurstof. Veelzijdige machine die o.a. inzetbaar is met composteerbare folie en recycleerbare kartonnen trays.ULMA vertikale flow-pack (VFFS)

Het Tight-bag TM systeem kan de lengte van de zakken met 15% verminderen. Het Venturi-systeem zorgt er daarnaast ook voor dat er geen producten in de lasnaden terecht komt. Deze technologische ontwikkelingen maken verpakken efficiënter. Resultaat: Minder verspilling en minder afval op het einde van het productieproces.

Ulma Packaging staat als standhouder op de Fruit Logistica, Hal 3.1 - B02

Voor meer informatie:
Alex Hofstee
Ulma Packaging
Mobiel: +31(0) 651 670 176
alex.hofstee@gh-ulma.com
www.gh-ulma.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven