Dick van Oorschot nieuwe technisch adviseur Oreon

Sinds 1 januari 2019 is Dick van Oorschot aangesteld als technisch adviseur bij Oreon. Dick heeft jarenlang ervaring in de glastuinbouw en is bekend met de installatie van de Oreon Grow Lights en de waterkoelingstechniek. “Steeds meer bedrijven installeren onze verlichting. Met de kennis en expertise van Dick zijn we nóg beter in staat om onze klanten te adviseren en begeleiden,” aldus Jan Mol, Directeur van Oreon.

“Na 27 jaar te hebben gewerkt in tuinbouw automatisering, water- en elektra installaties was de tijd rijp voor een volgende stap. LED-verlichting heeft de toekomst en Oreon loopt daarin voorop. De keuze was daarom niet moeilijk. Ik ken het bedrijf, de mensen en de projecten waar zij voor werken.

Voor mijn vertrek bij Elektravon Haket heb ik twee enthousiaste, nieuwe collega’s ingewerkt. De lopende projecten zijn daarmee in goede handen en ik ben dan ook vol vertrouwen over een geruisloze overgang.

De eerste weken bij Oreon heb ik mij georiënteerd in de wereld van groeiverlichting en de techniek waarmee Oreon zich onderscheidt in de markt. De combinatie van LED en waterkoeling is zeer interessant en kan een oplossing bieden voor actuele vraagstukken over energie en duurzaamheid in de business case van de teler.

Als technisch adviseur van Oreon zal ik 24/7 mijn best doen iedereen met raad en daad bij te staan, of het nu gaat om huidige / nieuwe dealers, eindgebruikers of lokale installateurs. Samen met een zeer enthousiaste groep collega’s gaan we letterlijk de wereld over,” aldus Dick.

Dick is bereikbaar via d.vanoorschot@oreon-led.com.

Voor meer informatie:
Oreon
Lorentzlaan 6
3401 MX IJsselstein
+31 30 760 0660

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven