Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jasmijn van Vliet, Jumbo van Vliet

“Wanneer de AGF-afdeling niet in orde is, komen klanten niet graag naar je winkel”

Tholen - "Wanneer je AGF-afdeling niet in orde is, dan komen de klanten niet graag naar je winkel", is de ervaring van Jasmijn van Vliet, ondernemer bij Jumbo van Vliet in Nieuw Vennep. De AGF-afdeling van Jumbo van Vliet won de Jumbo AGF wedstrijd, een onderlinge competitie tussen Jumbo-filialen in Noord Holland. "AGF is onze allerbelangrijkste afdeling. Ik ben er supertrots op dat ons jonge team de afdeling zo goed draaiende houdt en nu ook deze 1e prijs heeft gewonnen." 

Prijswinnend AGF-team Jumbo van Vliet (vlnr):Lucien de Kwaasteniet, Coen Kamsteeg en Jesper Sjouwerman.

"We zijn in december drie keer gecontroleerd en kwamen toen op al in de top 5 shortlist van winkels die kans maakten op deze prijs. Daarna zijn we nog een keer beoordeeld. De commerciƫle invulling van de afdeling en de aandacht voor de klant hebben uiteindelijk de doorslag gegeven voor het behalen van de 1e plaats", vertelt Jasmijn.

Het AGF-team bestaat uit 3 full-timers die de afdeling verzorgen en een parttimer voor het panklaar-assortiment. Daarnaast worden er jongeren ingeschakeld om de afdeling aan te vullen in de weekenden. Het assortiment wordt opgebouwd volgens de Jumbo-richtlijnen van het hoofdkantoor. Voor de wedstrijd is gekeken naar kwaliteit, de juiste prijskaartjes, hygiƫne, maar ook sfeer en beleving. "Bij die laatste punten hebben we het onderscheid kunnen maken. Wat wij extra doen is proeverijen organiseren in de winkel en advies geven", besluit Jasmijn.

Voor meer informatie
Jasmijn van Vliet
Jumbo van Vliet
De Symfonie 65
2151 ME Nieuw-Vennep
T: 0252 675 955 
www.jumbo.com