Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Church Brothers Farms koopt groentenbedrijf van Growers Express

Church Brothers Farms heeft de aankoop aangekondigd van het groentenbedrijf van Growers Express, LLC, alsook een licentieovereenkomst om het Green Giant™ Fresh-merk uit te breiden met nieuwe variëteiten in partnerschap met Growers Express. Er werden geen details bekendgemaakt over de transactie.

Church Brothers Farms zei dat de verworven activa het telen, oogsten en verkopen behelzen van op het veld verpakte groenten die momenteel onder de Green Fresh-licentie en -merknaam van Growers Express worden verhandeld. Growers Express behoudt de hoge groei en segment met toegevoegde waarde van haar bedrijf waar innovaties zoals bloemkool met kruimels, groentennoodles en Green Giant kom met verse groenten eerst op de markt werden gelanceerd.

“De overgang van ons groentenbedrijf stelt ons in staat meer voordeel te halen uit onze expertise als innovators en handelaren. Het geeft ons ook meer speelruimte om meer nieuwe producten aan te leveren, alsook op de klant gerichte innovatie en producten met een toegevoegde waarde om de bedrijven van onze klanten te bevorderen," zei Jamie Strachan, CEO van Growers Express. “Wij zijn een bedrijf dat onze wortels heeft in de landbouw en we staan al 30 jaar ten dienste van de grondstoffensector, dus was het essentieel om een partner te vinden die een naadloze voortzetting van onze landbouwactiviteiten mogelijk maakt en Church Brothers Farms is een ideale partner.”

Het verkoopteam van handelsartikelen van Growers Express zal overgaan in Church Brothers Farms voor het einde van het doodse winterteeltseizoen. Daardoor krijgen klanten dezelfde kwaliteit, dienstverlening, merkproducten, personeel, volume en dienstverleningsniveaus gedurende de hele overgangsperiode.

Brian Church, CEO van Church Brothers Farms: “In de laatste tien jaar hebben we een grotere landbasis uitgebouwd waardoor dit dus een goede match is. Church Brothers Farms positioneert zich om dit nieuwe bedrijf in te passen in een bestaand verticaal geïntegreerd programma dat de verschuiving van de bedrijven zo vlot mogelijk laat verlopen voor de klanten van Growers Express op het vlak van de eenvormigheid van de op het veld verpakte lijn groentenproducten."

Er wordt verwacht dat de transactie de algemene jaarlijkse productie van Church Brothers Farms met 15 tot 20 procent verhoogt.

“Deze zet doet de efficiëntie toenemen en benadrukt het beste van beide organisaties," zei Church. "Er zal door deze twee programma's te combineren geen overlapping van klanten plaatsvinden. Ons bestaande programma bestaat overwegend uit voedselbediening en dat van Growers Express uit kleinhandel. Bestaande klanten van beide bedrijven kunnen er zeker van zijn dat hun toegewezen volume gehandhaafd blijft. Alles wordt alleen maar naar één bedrijf overgeheveld."

Voor meer informatie:
Kori Tuggle
Church Brothers Farms
Ph: +1 (831) 796-1083
kori@churchbrothers.com
www.churchbrothers.com

Publicatiedatum: