Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw management team Koppert Nederland

Afgelopen maanden is het team van Koppert Nederland sterk uitgebreid met nieuwe collega’s die erbij zijn gekomen vanuit de overname van de biologische gewasbeschermingstak van Horticoop. Hierdoor was het noodzakelijk om het managementteam opnieuw in te richten. Alex van der Heiden, voorheen commercieel manager, is per 1 januari general manager Nederland. De rest van het management team bestaat uit John Sonneveld (commercieel manager), Vince van der Gaag (teamleider sierteelt), Ben Driessen (teamleider groententeelt en zachtfruit) en Wanda Seher (coördinator sales support). Met de komst van nieuwe collega’s is er een schat aan ervaring bij gekomen.

Van der Heiden: "Ik ben heel blij met een sterk managementteam van Wanda, Ben, Vince en John. Met elkaar geven we richting aan Koppert NL dat in 2018 best groot is geworden. Door in kleine verbanden voor diverse gewassen en gewasgroepen nieuwe ideeën te ontwikkelen, willen we de groei voor 2019 en de komende jaren verder voortzetten en richting geven."


Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5140444
Fax: 010-5115203
www.koppert.com

Publicatiedatum: