Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
JASA

Nieuwe verpakkingstechnologie: 100% papier, 100% recyclebaar

"Dagelijks gaan er duizenden plastic verpakkingen over de toonbank. Plasticsoep wordt een steeds groter probleem en consumenten zijn steeds meer bezig met het consuminderen van plastic. Daarom gaan consumenten steeds vaker op zoek naar recyclebare alternatieven of kopen zij verpakkingsvrije producten", meldt Jasa.



"Bij JASA staat innovatie hoog in het vaandel. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en houden de marktontwikkelingen goed in de gaten. Daarom hebben we een revolutionaire nieuwe technologie voor onze verticale verpakkingsmachines ontwikkeld: Bag-2-Paper™! En het mooie is, het is 100% papier, zonder plastic coating en dus 100% recyclebaar. Daarnaast wordt de verpakking gesloten zonder te sealen én razendsnel verpakt met de verticale verpakkingsmachine!"



"Traditionele papieren verpakkingen bevatten vaak een plastic coating en zijn daardoor niet te recyclen. Dankzij het verticaal verpakken behouden de Bag-2-Paper machines de snelheid die u gewend bent. Doordat er geen hitte gebruikt wordt om de verpakkingen te sealen, zijn de Bag-2-Paper machines ook nog eens heel energiezuinig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar scheelt ook in de kosten."

De nieuwe Bag-2-Paper verticale verpakkingsmachine is vooralsnog te gebruiken voor drie verschillende soorten verpakkingen, namelijk: de vlakke pillow verpakking, een verpakking met zij-invouwen en doy-style verpakkingen.

De nieuwe Bag-2-Paper machine wordt op Fruit Logistica in Berlijn gelanceerd. U kunt JASA vinden van 6 tot 8 februari 2019 in Hal 9, stand D-14.

Voor meer informatie:
Stephanie Hulshoff
JASA Packaging Solutions
Hazenkoog 14
1822 BS – ALKMAAR
T. (072) 561 27 00
E. s.hulshoff@jasa.nl
www.jasa.nl
www.facebook.com/JasaPackagingSystems

Publicatiedatum: