Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brandblussers en spuitmaskers controleren om risico's te vermijden

Tholen - Het was een drukte van belang afgelopen vrijdag bij Benfried in Honselersdijk. Klanten kwamen langs met brandblussers, spuitmaskers en EHBO-koffers voor de jaarlijkse controledag. Vrijdag 1 februari vlgde een controledag op locatie Den Hoorn en deze week , op 8 februari in Berkel en Rodenrijs. Klanten die op de laatstgenoemde dag komen, maken meteen kennis met het nieuwe pand. “We zitten nu een stukje verder op de Noordeindseweg 262 waar we met een nieuwe inrichting van de winkel een frisse start gaan maken”, vertelt Jelle Koop.

Risico's vermijden
De controledagen worden sinds enkele jaren door Benfried georganiseerd en zijn volgens Jelle steeds meer in trek. “De keuringen zijn verplicht en dat is maar goed ook. Als je masker bijvoorbeeld lek is, heb je kans het middel in te ademen met alle gevolgen van dien. Als brandblussers niet goedgekeurd zijn, riskeer je een boete want de brandweer voert regelmatig controles uit. Hetzelfde geldt voor EHBO-koffers.”

Deskundige controle
Tijdens de controledagen komen de specialisten van Benfried’s leveranciers langs voor een deskundige controle. Ook de EC/ph meters kunnen worden gecheckt. “Deze moeten eens in de zoveel tijd geijkt worden om zeker te zijn dat de meters betrouwbare resultaten tonen.”

Voor meer informatie: 

Benfried International B.V. 
Hooipolderweg 1
2635 CZ Den Hoorn ZH
The Netherlands
T:+ 31 (0)15 - 2622738