Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PB tec opent vestiging in Noord-Amerika

PB tec, toeleverancier van elektro-, watertechniek en automatisering voor de internationale tuinbouw, heeft in De Verenigde Staten een nieuwe vennootschap opgericht. Het bedrijf uit Maasdijk realiseert jaarlijks verschillende projecten in dit deel van de wereld. De nieuwe eigen vestiging is hiervan een logisch gevolg.

“In 2019 gaan we in Noord-Amerika al vijf projecten realiseren”, zegt directeur Koen Brabander. Hij voorziet zelfs een verdere groei: “Vanuit onze nieuwe vestiging kunnen we ons aandeel in de internationale tuinbouwsector verder uitbreiden. Bovendien zijn we nu in staat sneller te schakelen. Dat is in onze branche van groot belang.”

PB tec, handelsnaam van PB Techniek, is in Noord-Amerika in impact groter dan in Nederland. Het bedrijf speelt in op de uitdagingen die de groei van de wereldbevolking op het gebied van voedselproductie met zich meebrengt. “Efficiëntie en duurzaamheid in de voedselproductie worden steeds belangrijker, met name binnen de glastuinbouw”, zegt Koen Brabander hierover.

“Om de voedselzekerheid te garanderen, zullen wereldwijd verdergaande verbeteringen in de voedselvoorziening worden gerealiseerd. De productie zal groeien en aan het gebruik van hulpbronnen zoals water en energie worden hogere technische eisen gesteld. Onze nieuwe vestiging in Noord-Amerika speelt in op deze ontwikkeling en geeft een extra boost aan onze groeiambities. Een mooie vervolgstap na de overname van de tuinbouwtak van Armada Electrical Services in Canada."

Voor meer informatie:
PB Techniek
info@pb-techniek.nl
www.pb-techniek.nl

Publicatiedatum: