Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

CourgetteFleur Zwinkels:

"CourgetteFleur vanaf morgen weer leverbaar"

Vanmorgen bloeiden de eerste bloemen aan de jonge courgetteplanten bij courgetteteler Johan Zwinkels. Morgen gaat het seizoen 2019 bij CourgetteFleur Zwinkels van start en zullen de bloemen worden geoogst, verpakt en afgeleverd. "Een prachtig gezicht al die mooie gele bloemen.  Ze zullen snel hun weg vinden naar een kok die er een prachtig mooi gerecht van gaat maken."

Begin volgende week start ook de oogst van de Fioretta en groene mini-courgette. De gele fleur en midi-courgette volgen een week later. "We werken niet met voorraad", laat Johan weten. "De bloemen bloeien maar één dag. 's Morgens vroeg wordt alles dagvers op bestelling geoogst en direct geflowpackt. De lijnen zijn kort zodat het product snel op zijn eindbestemming kan zijn. Hoe verser het product, hoe mooier het eindresultaat op het bord."

Alle producten zijn leverbaar in verschillende soorten verpakkingen. De producten zijn GlobalGAP en Grasp gecertificeerd. "Er wordt  een maximale biologische inspanning geleverd om een zo schoon mogelijk product te leveren met een goede houdbaarheid."

Voor meer informatie:
CourgetteFleur Zwinkels
Johan Zwinkels
06-51988291
0174-244779
info@courgettefleur.nl
www.courgettefleur.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven