Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CN Seeds onthult een gedurfde nieuwe look

CN Seeds is een gespecialiseerd zadenbedrijf gevestigd in Cambridgeshire (Verenigd Koninkrijk). Het is een internationale marktleider in kruiden, babyleaf, oosterse groenten en micro-greens en heeft met succes vele rassen ontwikkeld.

CN Seeds is een echte pionier die investeert in baanbrekende wetenschap en samenwerking met toonaangevende onderzoeksinstituten zoals het wereldberoemde John Innes Centre. We geloven dat de tijd rijp is om de innovatiecultuur die we hebben bewerkstelligd, de wetenschappelijke vooruitgang die we hebben geboekt en de hoogwaardige service die we onze klanten bieden te delen.

Managing Director Dan Nye is enthousiast over de rebranding; "Onze nieuwe branding is een frisse en dynamische kijk op onze traditionele waarden van hoogwaardige service, kwaliteit en expertise, maar we voelen dat deze rebranding ook onze pioniersgeest en onze toewijding aan wetenschap weerspiegelt, die de motor zijn van onze innovatie op het gebied van kruiden, babyleaf , oosterse groenten en micro-greens."

De rebranding is zuiver, modern en verfrissend, maar weerspiegelt ook de sterke tradities van het bedrijf. De frisgroene look heeft een opwindende uitstraling en duidt op de intenties van het bedrijf om door innovatie te willen groeien.

De nieuwe identiteit eert ook de gewaardeerde lange termijn partnerships van CN Seeds met klanten die gebaseerd zijn op vertrouwen en transparantie en de nieuwe slogan "growing together" benadrukt dit.

Deze gedurfde nieuwe look voor CN Seeds geeft de markt een duidelijk signaal dat het bedrijf sterk gefocust is op de toekomst en zijn missie om klanten inspiratie en innovatie te bieden.

Voor meer informatie:

Natasha Lane / Edward Hale  
Email: Info@cnseeds.co.uk 
Tel: + 44 (0)1353 699413
www.cnseeds.co.uk

Publicatiedatum: