Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Mooie start Calinda-aardbeiseizoen

Voor het vijfde jaar op rij brengt Special Fruit als enige strategische partner de smaakvariëteit Calinda. Het bedrijf introduceerde in 2014 de Spaanse voorjaarsaardbei op de Europese foodservice en retailmarkt. Samen met het mooie uiterlijk zorgt Special Fruit ervoor dat Calinda nu bij de consument bekendstaat als een goed alternatief van een Spaanse aardbei. De Calinda heeft een goede shelflife, een donkerrode kleur en een zoete en sappige smaak.

"Het geloof in deze variëteit is zo sterk dat Special Fruit afgelopen jaar investeerde in meer teeltgebieden in nieuwe regio’s zoals Marokko en startte positieve testen in Egypte. Daarnaast beschikken we over een technisch team dat zorgt voor fulltime teeltbegeleiding zodat de kwaliteit blijft primeren. Door onze jarenlange ervaring met deze variëteit, werken we met de beste telers en hebben we een mooi volume beschikbaar", aldus Special Fruit.

De Calinda is beschikbaar vanaf begin december tot juni. "We kunnen nu al spreken van een schitterende start van het huidige seizoen met een uitstekende kwaliteit en een geweldige smaak. Laat je hiervan overtuigen en kom deze smaakaardbei proeven op onze stand in Berlijn. Dan kan je meteen onze verschillende verpakkingsmogelijkheden ontdekken (van 250 gr tot 1 kg)", besluit Special Fruit.

Voor meer informatie:
Special Fruit
Europastraat 36
2321 Meer - Belgium
Tel: +32-(0)3 3301792
www.specialfruit.be    
info@specialfruit.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven