IPM Essen: succes met inpakken, maandag foto's kijken

Tholen - Vier dagen IPM Essen zitten er weer bijna op. Na de lunch zal het langzaamaan tijd worden op te ruimen en in te pakken. Vanaf dat moment is het tijd voor de voorbereidingen op de komende  beurzen en om alle informatie en aanvragen te verwerken.

Tussen de Fruit Logistica en de IPM Essen zit dit jaar nog een week om dat klusje te klaren, maar komend jaar wordt het allemaal nog een stuk krapper. Menig standhouder vroeg zich tijdens deze IPM al af hoe het volgend jaar moet als er tussen de laatste vrijdag op de IPM en de start van de Fruit Logistica op woensdag nog maar vier dagen zitten.

Maar dat zijn nu nog zorgen voor later. Eerst maandag foto's kijken natuurlijk én toch ook nog snel vier fotootjes om deze IPM-week mee af te sluiten.

Horticoop en Lentse & Slingerland Potgrond met op de foto Claudia Zuur, Marcel Weinans, Jeroen Dunant, Ben Hoogendoorn en Tom Zwijsen.


Jan Vos (Priva) en Henk Daniëls (Cogas Zuid) samen op de foto in een gedeelde stand.

Jack van Batenburg en Peter Zethof namen kokos én een tuktuk mee.


Peter Dekker (PDI), Mariska Slaman (PDI) en Mark Verdouw (Olsthoorn Greenhouse Projects). De nieuwe bedrijfsfilm van PDI ging tijdens de IPM online, bekijk de video hieronder. 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven