Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cor van de Haar nieuwe directeur Ekwadraat Advies

Vanaf 1 februari is Cor van de Haar de nieuwe directeur van Ekwadraat Advies. De huidige directeur Douwe Faber gaat zich richten op activiteiten in Ekwadraat Group waar Ekwadraat Advies een onderdeel van is. Andere ondernemingen binnen Ekwadraat Group zijn Greenmove Technologies en Trineco.

Cor van de Haar heeft de afgelopen zes jaar als zelfstandige diverse interim directieposities vervuld. Hij heeft hiermee ruime ervaring opgedaan in het aansturen van advies- en projectorganisaties. “Ik kijk er naar uit om Ekwadraat naar de volgende fase te brengen en invulling te geven aan de groeiambities. Door partijen, intern en extern, aan elkaar te verbinden, kunnen we samen succesvol zijn en daarmee het verschil blijven maken in energie en duurzaamheid. Ik zie het als een mooie kans om samen met het team verdere stappen te zetten in het op elkaar laten aansluiten van onze duurzame oplossingen, waaraan in de markt steeds meer behoefte is”, zegt Cor van de Haar.

Voor meer informatie:
Ekwadraat
Legedijk 4
8935 DG Leeuwarden
T 088 4000 500
F 088 4000 509
info@ekwadraat.com
www.ekwadraat.com

Publicatiedatum: