Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Korte update met een nieuw gezicht, groenteplanten én automatisering in de AGF

IPM Essen: na opstartdag en sneeuw maakt beurs zich op voor de twee drukste dagen

Tholen - De 37e editie van de IPM Essen is gisteren rustig, zoals gebruikelijk, van start gegaan. Op de van origine echte internationale sierteeltbeurs ontbreken echter ook de groentenplanten niet. En als er groentenplanten zijn, dan horen daar ook bijbehorende oplossingen bij én uiteraard ook kassen en technische installaties. Vooral in hal 3 is er genoeg te zien op dat vlak en dus komt menig standhouder of bezoeker er graag een kijkje nemen of een plekje bemachtigen (wie weet volgend jaar?).

Het aantal deelnemers en de vertegenwoordigde nationaliteiten zijn volgens de eerste berichten op vergelijkbare recordhoogte met vorig jaar. Vermoedelijk hebben tot nog toe vooral Nederlandse bezoekers een visite uitgesteld dan wel afgelast na de sneeuw van gisteravond. Het is dan ook de vraag of dit gecompenseerd gaat worden vandaag. Afgaand op voorgaande jaren kan men zich zeker vandaag en morgen desondanks opmaken voor drukke dagen 

Voor diegenen die de IPM van afstand volgen, hieronder een kijkje op de beurs een nieuwe gezicht (zeker niet de enige - kijk er de komende updates en de uiteindelijke fotoreportage maar op na), bedrijven die zich ook in de AGF-sector bewegen én een lieveheerstbeestje. De uitgebreidere fotoreportage volgt later, maar ook de komende dagen zullen wij terugkeren met een korte update vanuit een (nu nog) wit Essen.


Jan Peters en Nenad Stojadinovic van Alfa Pro IT: bekend in de sierteelt, maar er worden ook stappen gezet in de AGF. Inzicht in je voorraden geldt immers overal.

Simone Dekker, Ulrike Meyer-Reiners en Ella Rijnsent (Memon) hebben er weer een potentiële nieuwe foto voor op de bedrijfskalender bij, nietwaar? Eerdere foto's van onze fotografen prijkten al op de kalender voor 2019.


Arco van der Hout (Valstar Plantenkwekerij) vertegenwoordigde de groenteplanten, waarbij Valstar inzet op het verlengen van het seizoen aan de voor- en achterkant.

Nieuw gezicht bij EMS: Kees Gunter (linksvoor) gaat aan de slag in de bollen, terwijl ook Peterjan Goedegebuure en Jan-Kees Boerman present waren.