Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Macfrut en SIVAL gaan samenwerken

Macfrut, het internationale handelsevenement voor de groenten- en fruitsector dat van 8 t/m 10 mei plaatsvindt in Rimini (Italië), en SIVAL, de tuinbouwbeurs in het Franse Angers, gaan samenwerken. 

De overeenkomst richt zich op drie projecten.

  • International Asparagus Days, het evenement dat zich specifiek op asperges richt werd in oktober 2018 gehouden in het expositiecentrum Cesena Fiera en werd enthousiast ontvangen door bezoekers en exposanten. Het evenement zal nu jaarlijks gehouden worden, en steeds afwisselend plaatsvinden in Italië en Frankrijk. De volgende editie zal daarom op 29 en 30 oktober 2019 gehouden worden in Angers, en 2020 vindt het evenement weer plaats in Italië.
  • Het tweede project betreft Macfrut 2019, waar een Frans paviljoen georganiseerd zal worden door SIVAL.
  • In 2020, zal dit initiatief (en daarmee is dit het derde project) herhaald worden, maar dan andersom: dan zal Macfrut aanwezig zijn bij SIVAL in Frankrijk met een Italiaans paviljoen.

"We zijn erg blij dat we de samenwerking met SIVAL aan kunnen gaan," vertelt Renzo Piraccini, directeur van Macfrut. "We hebben veel gemeenschappelijke interesses, aangezien we ons beiden richten op het promoten van de leveringsketen van groenten en fruit. Voor ons is dit nog weer een stap richting internationalisering, wat gericht is om het uitbreiden van Macfrut en het creëren van kansen voor bedrijven die deelnemen aan de handelsevenementen in het buitenland."

"We zijn trots op deze samenwerking met Macfrut, dit is een stap voorwaarts in SIVAL's internationale ontwikkeling," legt Bruno Dupont uit. "De groei heeft voordelen voor iedereen: onze exposanten, de leveringsketen en de hele streek. We hebben een hechte relatie met het team van Macfrut en ik weten zeker dat onze samenwerking zijn vruchten zal afwerpen.

Voor meer informatie:
SIVAL / FRUITECOM 
Elena VINCENZI
E-mail: elena.vincenzi@fruitecom.it

Publicatiedatum: