Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Johan De Neef, Smart Packaging Solutions

“Met ‘the perfect body’ willen we een nieuw verhaal vertellen”

Tholen – In een sterk innoverende markt waarbij de concurrentie ook niet stil staat, is het belangrijk dat een merk bij de tijd blijft. Bovendien moet het ook aansluiten bij de organisatie en wat deze wilt uitstralen. “De ontwikkelingen die we de afgelopen jaren in gang hebben gezet vroeg erom onze corporate identity te herijken en naar buiten te treden met hetzelfde verhaal maar dan frisser en krachtiger”, vertelt Johan De Neef van Smart Packaging Solutions. “De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in onder andere ons machinepark met als gevolg een flinke capaciteitsuitbreiding en producten die wereldwijd worden gedistribueerd. Dit vraagt om een nieuwe boodschap die aansluit op onze groeiende markt.”

Duurzame verpakkingen
“Ons nieuwe verhaal is dat van ‘the perfect body’. Dit is een creatieve vertalen wat Smart Packaging Solutions aan zijn klanten levert. Het is een beschermende verpakking voor kwetsbare producten als AGF, vlees, vis en bloemen”, aldus Johan. “Als producent van massief kartonnen verpakkingen maken wij het mogelijk dat verse of diepgevroren producten onder de beste omstandigheden worden bewaard en vervoerd. Het zijn duurzame en innovatieve verpakkingen op maat die the perfect body vormen. Niet alleen de verpakking, maar ook expertise van de werknemers en de betrokkenheid met de klanten en de duurzame wijze waarop de verpakkingen worden geproduceerd vormen samen the perfect body.”

Marktleider
Vanuit dit nieuwe geluid wil het verpakkingsbedrijf grote plannen en ambities verwezenlijken. “We willen het besef aanwakkeren dat men voor sterke, esthetische en honderd procent circulaire verpakkingsoplossingen bij ons moet zijn. We willen de referentie zijn voor iedereen met een verpakkingsvraag. We willen niet enkel marktleider zijn in volume, maar ook in kennis en ondersteuning van de klanten. Daarom is hetgeen wat we met de the perfect body willen vertellen inherent aan wat we leveren. Een mooie verpakking heeft tenslotte geen waarde zonder goede inhoud”, besluit De Neef.

Voor meer informatie:
Johan De Neef
Smart Packaging Solutions
Oude Baan 120
9200 Oudegem-Dendermonde
+32 (0)52 26 19 25
johan.de.neef@smartpaso.com  
www.smart-packaging-solutions.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven