Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Carola Zegers, Sticker ID

"Nagenoeg elk sticker idee is uitvoerbaar"

Groenten en fruit krijgen een heel andere uitstraling wanneer er een sticker op zit. Het krijgt een premium uitstraling, maakt producten identificeerbaar of is het visitekaartje van een bedrijf. Tegenwoordig worden ook vaak QR-codes en websites vermeld op stickers waardoor er nog meer informatie met de klant gedeeld kan worden.

"Nagenoeg elk sticker idee is uitvoerbaar. Wij hebben een enorm breed assortiment stickers voor allerlei groenten- en fruitsoorten, leverbaar in verschillende soorten materialen. Denk hierbij aan, composteerbaar, polypropyleen, papier, en thermische materiaal. Dit is allemaal leverbaar in alle denkbare formaten, en vormen. Naast de standaard appel/peren stickers kan StickerID ook voor grotere etiketten voor flowpack stickers, kist kaarten, fles etiketten et cetera zorgen. De stickers worden vervaardigd in een BRC gecertificeerd bedrijf en dragen allen het predicaat voedselveilig", aldus Carola Zegers van StickerI!.

Op de komende Fruit Logistica beurs in Berlijn op 6 en 7 februari is StickerID  tussen 09:30 en 12:00 en tussen 16.00 en 17.00 uur op de stand bij Xeda International Hal 4.1 stand C-06 vertegenwoordigd om alles te vertellen over de mogelijkheden van stickers op groenten en fruit. Schikken deze tijden u niet, dan is het ook mogelijk om vooraf een afspraak met StickerID in te plannen.  

Voor meer informatie
Sticker ID
Carola Zegers
T: 06 53 75 13 13
carola@stickerid.nl 
Madelon Slegt
T: 06-29385150
madelon@stickerid.nl 
www.stickerid.nl 

 

 

 

Publicatiedatum: