Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frits de Mooij, Vita Verde:

"Klanten komen terug voor Siciliaanse tomaten"

Tholen - Alweer voor het derde jaar importeert Vita Verde uit Noordwijk rechtstreeks tomaten, exclusief van een teler uit Siciliƫ. "In het begin was het best lastig concurreren tegen bijvoorbeeld de Marokkaanse tomaten, maar inmiddels gaan de klanten de meerwaarde van de kwaliteit en smaak van het Siciliaanse product zien en komen ze elke week terug", vertelt Frits de Mooij.

Vita Verde - dat zich puur specialiseert in de im- en export van Italiaanse groenten - krijgt de tomaten twee keer per week vers aangeleverd vanuit Siciliƫ. Nieuw dit jaar is dat het bedrijf een proef heeft met vier verschillende soorten gele, oranje, bruine en rode cherrytomaten in een houten krat. "De houten verpakking geeft een authentieke look en daar krijgen we veel goede feedback op. Het product verkoopt zichzelf", zegt Frits. "Volgend jaar hopen we hierin weer verder te groeien."

"Als de Hollandse tomaten op de markt komen, is het voor ons klaar. Maar ik verwacht dat we nog wel tot april door zullen gaan. We hebben klanten voor de Siciliaanse tomaten door heel Europa en veel klanten laden ze rechtstreeks. Al met al is het voor ons een fijn product om mee te werken. We krijgen mooie, stabiele hoeveelheden binnen en de klanten komen ervoor terug. Wat wil je nog meer?"

Voor meer informatie:
Frits de Mooij
Vita Verde
De Hooge Krocht 68
2201 TZ Noordwijk
Mob: 06-25166725
frits@vita-verde.it  
www.vita-verde.it