Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgard en de Duitse bokslegende Axel Schulz starten nieuwe licentiesamenwerking

Telerscoöperatie Landgard zet de samenwerking met de Duitse bokslegende Axel Schultz voort. Met de verbinding van groene producten en bekende mediapersoonlijkheden probeert Landgard al jaren succesvol nieuwe impulsen in de AGF-branche aan te jagen.

Axel Schulz is als voormalig zwaargewicht met een groot hart één van Duitslands beroemdste profboksers – als hij niet al de beroemdste is – en maakt met zijn gevatte en grappige optredens in de media, als presentator en sportcommentator, menig toeschouwer enthousiast. Tegenwoordig is Axel Schulz ook als ondernemer actief, bijvoorbeeld met een eigen lijn aan grillsauzen, cultsnacks zoals curryworst en pulled pork en proteïne drinks.

Met het nieuwe 'Axel Schulz'-portfolio leveren Landgard en de bekende topsporter samen per direct nieuwe argumenten voor bloemen- & plantenproducten, evenals groenten en fruit, met geschikte producten, concepten en grappige presentaties.

Nieuw dreamteam
„Als bokslegende staat Axel Schulz met zijn open en onmiskenbare manier van doen voor een eerlijk en authentiek voorkomen, zonder onnodige poespas maar daarvoor in de plaats met veel humor en toewijding. Precies dat willen we ook in onze nieuwe gezamenlijke producten weerspiegelen“, zegt Armin Rehberg, bestuursvoorzitter van Landgard, over het doel van de nieuwe samenwerking.

Precies op tijd voor de beurs highlights Internationale Grüne Woche (IGW 2019, 18.-27. Januar 2019, beursgebouw Berlijn), Internationale Pflanzenmesse (IPM 2019, 22 tot en met 25 januari 2019, beursgebouw Essen) en Fruit Logistica (6 tot en met 8 februari, beursgebouw Berlijn) presenteert het nieuwe team Axel Schulz/Landgard de eerste gezamenlijke producten en concepten onder het merk van de bokslegende. 

Zo zijn er bijvoorbeeld 'AXELs Veilchen', viooltjes die bedoeld zijn als ideale boodschapper om mensen met een kleine attentie een plezier te doen, eventueel met een grappige bijpassende kaart erbij. 'AXELs Grillkräuter' en 'AXELs Grillgemüse' passen optimaal bij de onafgebroken barbecuetrend en zijn een gezonde verrijking voor iedere barbecueparty.

Bokslegende Axel Schulz live beleven
Beursbezoekers opgelet: ontmoet de sympathieke Axel Schulz live tijdens twee meet & greet-events op de IGW 2019 (18 januari 2019, vanaf 14 uur, podium van hal 9, beursgebouw Berlijn) en de IPM 2019 (24 januari 2019, vanaf 10 uur, Landgard beursstand, hal 1, stand E21, beursgebouw Essen), of tijdens het Landgard Green Hour op de Fruit Logistica 2019 (7 februari 2019, vanaf 17 uur, Landgard beursstand, hal 20, stand B-02, beursgebouw Berlijn).

Verdere informatie: www.landgard.de 

Publicatiedatum: