Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beekenkamp Plants

Eerste koolplanten van het seizoen present op SIVAL

De eerste internationale beurs van het jaar voor Beekenkamp Plants Vegetables staat weer voor de deur. Van dinsdag 15 tot donderdag 17 januari 2019 staat Beekenkamp Plants samen met Beekenkamp Verpakkingen op de Sival in Angers, Frankrijk. De eerste koolplanten van het seizoen zullen gepresenteerd worden samen met diverse slasoorten en vruchtgroentengewassen.

Als opkweekbedrijf van zowel vrucht- als vollegrondsgewassen en met een grote afzetmarkt in Europa is de Sival een uitstekende vakbeurs om aan deel te nemen voor Beekenkamp Plants.

Tijdens één van de drukste periodes van het jaar, de maand januari, staan de kassen vol met vruchtgewassen. "Er is een mooie selectie gemaakt van onze sterke kwalitatief goede planten om te presenteren tijdens de Sival. Daarnaast staat ook het vollegrondsseizoen alweer voor de deur. Onze eerste koolplanten van het seizoen worden gepresenteerd op de beurs en natuurlijk komen ook diverse slasoorten voorbij.

Beekenkamp staat in HAL ARD, stand C-72.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl

Publicatiedatum: