Fotoreportage

ABC Westland introduceert nieuwe positionering tijdens nieuwjaarsborrel

Tholen - ABC Westland had donderdag 10 januari de bedrijven op het terrein en de leden van de Agrobusinessclub Westland uitgenodigd voor een nieuwjaarsbijeenkomst. Tijdens deze goedbezochte bijeenkomst in de corridor van de Best Fresh Group werd de nieuwe huisstijl gelanceerd en het verlengde KVO-veiligheidscertificaat overhandigd. Herwi Rijsdijk bedankte de aanwezigen voor hun komst, in het bijzonder de onlangs aangetreden burgemeester Bouke Arends. Hij refereerde aan de nieuwe import- en exportrecords die deze week werden bekendgemaakt. "Daar speelt het Westland een aardig deuntje in mee."

Tadaaa... het nieuwe logo

Ook het ABC-terrein kende een goed jaar. Nieuwbouw was er voor Onings, Certhon, Horconex en Id-tec en ook werden in het afgelopen jaar VMP, Fresh Organic Choice, De Wit Transport, Nature's Pride, Coolpoint en Future Crops als nieuwe huurders verwelkomd. "Alle hallen zijn verhuurd, we zitten helemaal vol. Afgelopen jaar is ruim 3 hectare grond verkocht, op bestaand complex zal binnenkort nog zo’n 6 hectare beschikbaar komen en daarom zijn we ook blij dat de nieuwe coalitie van Gemeente Westland heeft besloten om mee te werken aan een bestemmingswijziging om verdere groei mogelijk te maken. Hiermee moet er in de toekomst 16 hectare bij het bedrijventerrein komen, waarvan zo'n 12 hectare uitgeefbaar zal zijn."

Peter en Maarten Pronk, Robert van Leeuwen en Herman Troost

ABC Westland start het nieuwe jaar met een aanscherping in haar positionering. "We zijn één van de grootste en meest duurzame bedrijventerreinen van Nederland. ABC Westland differentieert zich van andere bedrijventerreinen door het stimuleren en faciliteren van samenwerkingen in de keten van agri en food. Alleen bedrijven die actief zijn in de agri- en foodbranche mogen zich vestigen op het bedrijventerrein. ABC Westland faciliteert verbindingen tussen ondernemers en gaat zelf ook de verbinding aan met haar leden. We staan 24/7 klaar voor de ondernemers en dat willen we nog meer naar buiten uitstralen", vertelde Herwi

Uitreiking KVO-certificaat: Robert van Leeuwen, Herwi Rijsdijk, Marcel Zwinkels en Karin Zwinkels

Tot slot overhandigde wethouder Karin Zwinkels opnieuw het KVO-certificaat. Het KVO-certificaat kan worden behaald als ondernemers, gemeente, politie en andere relevante partijen kunnen aantonen dat ze gezamenlijk effectieve en structurele maatregelen hebben getroffen om de veiligheid te waarborgen.  

Klik hier voor de fotoreportage

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven