Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentenspaghetti van Sipo

Het Italiaanse Sipo brengt groentenspaghetti op de markt en hiermee breidt het in Rimini gevestigde bedrijf het Veggies-assortiment uit. De groenten zijn als spaghetti gesneden zodat ze snel en gemakkelijk kunnen worden gekookt, gestoomd, gesauteerd of geblancheerd. De groentenspaghetti kan ook rauw gegeten worden. Deze Spaghetti-Veggies zijn volgens het bedrijf ideaal als bijgerecht, als vervanger van pasta en als veganistisch voorgerecht.

Sipo verbreedt de groentenlijn met spaghetti, dat wordt toegevoegd aan de salades met kiemgroenten en groentenpesto, dat binnenkort in een nieuwe verpakking op de markt wordt gebracht. De producten worden afgezet via retailers en gespecialiseerde winkels.

De Spaghetti-Veggies lijn bestaat uit drie producten elk bestaande uit een drietal groenten en gemarkeerd met een bepaalde kleur. Oranje met wortels, pompoen en courgette; rood met rode raap, paarse wortels en courgette; driekleurig met broccoli, pompoen en witte rammenas.

Elke portie, van 250 gram, wordt met de hand bereid en verpakt en heeft een adviesprijs van €2,29 - €2,49. Het heeft een houdbaarheid van zeven dagen, mits deze wordt bewaard bij een temperatuur van 0-4 graden.

"Met deze nieuwe lijn hebben we in ons assortiment de categorie gastronomische producten geïntroduceerd, die ook de salades met kiemgroenten en de groentenpesto omvat. We vertrouwen erop dat onze klanten onze innovatie-ontwikkelingen zullen waarderen met het oog op het differentiëren van voorstellen en het tegemoet komen aan de behoeften van de klant", zegt Stefania Santarsiero, verkoopmanager van Sipo.

Contact:
SIPO srl
Via Fermignano 20
47814 Bellaria Igea Marina (RN)
Tel.: (+39) 0541 334711
Fax: (+39) 0541 339734
Email: sipo@sipo.it 
Web: www.sipo.it 

Publicatiedatum: