Reynolds voor vijfde jaar op rij uitgeroepen tot beste Britse AGF-leverancier voor horeca

Reynolds is voor het vijfde achtereenvolgende jaar door de lezers van het Britse blad Restaurant Magazine verkozen tot beste AGF-leverancier. De Readers' Choice Award wordt jaarlijks uitgereikt en is bedoeld als erkenning voor leveranciers, merken, groothandelaren en producenten die producten van een constante en uitmuntende kwaliteit leveren aan restaurantkeukens in heel het Verenigd Koninkrijk.  

Directeur Tony Reynolds: "We zijn bevoorrecht dat deze award al voor het vijfde jaar op rij aan ons bedrijf is toegekend. Ik wil alle koks die op ons gestemd hebben dan ook bedanken. Het feit dat mensen die dagelijks gebruik maken van onze diensten en producten ons uitgeroepen hebben tot beste Britse AGF-leverancier maakt het een nog grotere eer." 

Alle uitslagen zijn terug te lezen in het januarinummer van Restaurant magazine, dat gelezen wordt door alle geledingen binnen de sector, van pubs tot verfijnde restaurants en dat specifiek gericht is op restauranthouders, inkopers, koks en horecamanagers.  

Voor meer informatie:
Andy Weir
Reynolds
Email: andy.weir@reynolds-cs.com 
Tel: +44 7508 177 077 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven