TAP rondt installaties af in Zuid-Korea en de Filippijnen

"Ons volgende project is de installatie van TAPKITS in een resort in Mauritius"

Het zijn spannende tijden wennen voor Teshuva Agricultural Projects. Eind december voltooiden ze de installatie van hun TAPKIT's in Zuid-Korea en de Filipijnen. "Dat zijn onze eerste buiten Israël", zegt CEO Avner Shohet.

Zuid-Korea
In Zuid-Korea installeerde Teshuva Agricultural Projects twee TAPKITS naast elkaar. De productie start in februari. Avner: "De klant zal kruiden en bladgroenten verbouwen voor eigen gebruik en plaatselijke supermarkten." Het land heeft extreme temperaturen. In de zomer kan het wel 40 graden Celsius worden en in de winter -15. Ze kochten niet alleen een TAPKIT met een dubbele laag polyethyleen, maar zullen dit voorjaar ook een Roots-systeem installeren, dat in de zomer koel water levert en in de winter warm water, wat resulteert in de perfecte temperatuur het hele jaar door."

De TAPKITS zijn gekocht door EZFarm, een bedrijf dat distributeur werd van TAPKIT in Zuid-Korea. EZFarm richt zich op de nieuwe generatie telers in het land. Volgens Oh Kan Kim, manager van EZFarm, willen veel jonge mensen in Zuid-Korea de steden verlaten en teler worden. "Deze jonge mensen zijn op zoek naar geavanceerde duurzame landbouw. De TAPKIT is een perfecte oplossing voor deze kleine agribusiness."

Filipijnen
In de Filippijnen is de productie al gestart. Hoewel het ook een TAPKIT van 500 m2 is, net als die in Zuid-Korea, is het ontwerp een beetje anders. "Om ons aan te passen aan het klimaat, hebben we een kas geleverd die geschikt is voor tropische temperaturen met betere ventilatie.

Neem een ​​kijkje in de TAPKIT op de Filipijnen.

Mauritius
Nu de installatie van beide projecten is voltooid, is er geen tijd om achterover te leunen en te ontspannen. "Ons volgende project is de installatie van nog twee TAPKITS in een resort in Mauritius."

Voor meer informatie:
Teshuva Agricultural Projects
60 Nof Harim St., Olesh, 42855 Israel
+972-9-8940507
+972-50-7922579
+1-201-5803003
office@taprojects.com
www.taprojects.com


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven