Aardbeiendag 2019

The Greenery start importseizoen Sweet and Sunny aardbeien

The Greenery start haar importseizoen voor Sweet and Sunny aardbeien tijdens de Aardbeiendag 2019 in Den Bosch. Voor het merk worden uitsluitend de beste rassen voor aardbeien geselecteerd die geteeld worden door de beste telers waardoor de consument altijd verzekerd is van heerlijk zoet en sappig zachtfruit.

Consumenten eisen kwaliteit
Consumenten willen steeds meer gezond genieten zonder dat ze er bij na hoeven te denken of het fruit wel lekker is. Het zachtfruit van Sweet and Sunny is altijd zongerijpt. Hierdoor zijn de aardbeien, frambozen, blauwe bessen, rode bessen en bramen heerlijk zoet van smaak en extra sappig. Ze zijn speciaal geselecteerd bij de beste telers in o.a. Nederland, Spanje en Zuid-Amerika, zodat de consument het hele jaar door verzekerd is van het lekkerste zachtfruit.

Alleen de beste rassen
Samen met telers, agronomisten en internationale veredelaars is The Greenery altijd op zoek naar de beste rassen in zachtfruit. Met twee eigen locaties voor het testen van nieuwe variëteiten en in nauw overleg met een eigen agronomist en telers worden rassen in teeltconcepten opgenomen en vermarkt. Alleen de best geselecteerde zachtfruitrassen komen in aanmerking voor het merk Sweet and Sunny. Deze rassen blinken uit in smaak en uitstraling waarbij de randvoorwaarden kwaliteit en houdbaarheid niet uit het oog zijn verloren.

Herkenbare verpakking
De aardbeien van Sweet and Sunny zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Met de opvallende kleur roze is het concept onderscheidend in het schap. De aardbeien worden geleverd in o.a. diverse schalen (met deksel of hersluitbare topseal). Afwijkende verpakkingswensen zijn bespreekbaar.

Aardbeiendag
Het zachtfruitteam van The Greenery is woensdag 9 januari a.s. aanwezig tijdens de Aardbeiendag 2019 in Den Bosch. 

Verkoop en informatie
The Greenery, afdeling Zachtfruit
Tel 0180 - 656 6981
softfruit@thegreenery.com

 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven