Feestelijke ingebruikname van de 100e Tramper S-360trayseallijn

Half december 2018 werd een nieuwe trayseallijn, type S-360 in gebruik genomen bij Heemskerk fresh & easy in Rijnsburg. Een feestelijk moment, want voor Tramper Technology was dit de 100e machine van dit type. Heemskerk fresh & easy produceert gesneden groenten, maaltijd- en fruitsalades en maaltijd- en soeppakketten. Wekelijks levert dit bedrijf zo’n 3,5 miljoen verpakkingen aan retail- en fastfoodketens in een reeks van landen.

“Ons bedrijf is bijzonder enthousiast over de verpakkingslijnen van Tramper Technology", vertelt Emy van Oosten, projectleider bij Heemskerk. “Wij leggen bij Heemskerk de lat enorm hoog voor onszelf en verwachten dat ook van de bedrijven waar we mee samenwerken. In Tramper hebben we zo`n partner gevonden. Niet alleen zijn de machines zeer betrouwbaar en flexibel in gebruik, ook het grote bedieningsgemak wordt dagelijks ervaren door onze operators en productiemedewerkers. Tevens wordt de samenwerking met de medewerkers van Tramper als zeer prettig en professioneel ervaren.”

“De lijn, die nu is geïnstalleerd, is een complete verpakkingslijn bestaande uit een trayontnester, meerdere vullers en een sealmachine voor het verpakken van gesneden groenten. Dit is inmiddels onze 10e productielijn van Tramper. Met dit project hebben ze echt weer een knap staaltje techniek geleverd!”


Commercieel directeur van Tramper Technology, Marco de Koster is verheugd met de bereikte mijlpaal in de productie van het S-360 model. “De levering van de 100e Tramper S-360 is voor ons een mooi moment om bij stil te staan.” “Tramper focust niet alleen op de productie van traysealmachines, maar ontzorgt haar klanten met het leveren van maatwerk. Door ons te verdiepen in de productie-uitdaging van onze klanten komen we tot effectieve en complete verpakkingsoplossingen. De verpakkingslijn voor Heemskerk is een goed voorbeeld van deze aanpak. Het demonstreert onze mogelijkheden en knowhow op het vlak van turn-key oplossingen.”

Tramper Technology produceert al meer dan 30 jaar verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen industrie. De traysealmachines en verpakkingslijnen van Tramper worden wereldwijd geleverd. Er is de laatste jaren een sterk groeiende vraag naar hun verpakkingsmachines en totaaloplossingen, zowel nationaal als internationaal.

Zoete verrassing uit Zeeland
Om de feestelijke ingebruikname van de 100e S-360 lijn te onderstrepen, trakteerde Tramper het voltallige team van Heemskerk en het eigen Tramper team op een beroemde Zeeuwse lekkernij.


Voor meer informatie:
Heemskerk fresh & easy
Tel.: +31 714 02 13 38
info@wheemskerk.nl 
www.heemskerkfresh.com

Tramper Technology
Tel.: +31 113 31 28 11
info@ttbv.nl 
www.trampertechnology.nl


Fruit Logistica, Berlijn – Hal 3.1, D-01


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven